Witaj, trafiłeś właśnie na jedną z ofert profesjonalnego serwisu mechaników samochodowych - SuperMechanik.pl. Mamy nadzieję, że oferta spełni Twoje oczekiwania.
Jeżeli szukasz innego mechanika, możesz go znaleźć w naszym serwisie.
kręcące się koło

Naprawimy Twoje auto

 

SERWIS SAMOCHODOWY BĘDZIN, LPG BĘDZIN, KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA BĘDZIN

logo SERWIS SAMOCHODOWY BĘDZIN, LPG BĘDZIN, KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA BĘDZIN

 
+ + + + + opinie klientów

SERWIS SAMOCHODOWY BĘDZIN, LPG BĘDZIN, KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA BĘDZIN
Adres: 42-500 Będzin, Krasickiego 19
tel: 793 656 581
Podczas kontaktu koniecznie powołaj się na SuperMechanik.pl

Opinie (63):
· VW Passat B6 (IP:*.*.193.180) dnia 26.04.2021 r. | Ocena: + + + + +

Wymieniałem rozrząd w Ancarze - wszystko ok. Dostałem wycenę, wszystko się zgadzało. Jestem zadowolony.

· Seat Alhambra (IP:*.*.64.248) dnia 13.02.2021 r. | Ocena: + + + + +

Długo szukałam warsztatu który zespawałby podłużnice. Trafiłam na stronę internetową tego warsztatu. Naprawa zajęła tylko dwa dni. Cena ustalona z góry ale właściciel dzwoni w trakcie naprawy i informuje że doszły dodatkowe koszty. W trakcie naprawy są robione zdjęcia .Jestem bardzo zadowolona z wykonanej naprawy oraz profesjonalnej i miłej obsługi. Polecam ten warsztat i na pewno do niego wrócę.

· Alfa Romeo 147 (IP:*.*.232.175) dnia 12.11.2020 r. | Ocena: + + + + +

Z czystym sumieniem mogę polecić warsztat samochodowy innym użytkownikom ???????? profesjonalny warsztat z czystym sumieniem mogę polecić w Będzinie Ancar Chłopacy znają się na tym co robią zawsze odpowiedzą na pytanie jeszcze wysyłają zdjęcia wykonywanej pracy przy robionym samochodzie dziękuję za zrobienie mojego samochodu jestem zadowolony i szczęśliwym że mogłem oddać tak dobre ręce swoje auto ????????????pamiętajmy że ciężko o dobry warsztat samochodowy więc gorąco polecam Ancar

· Citroen Berlingo (IP:*.*.185.42) dnia 23.01.2020 r. | Ocena: + + + + +

Warsztat godny polecenia. Miła, fachowa obsługa.szybk Jestem mega zadowolony.

· Honda Civic 7 (IP:*.*.213.114) dnia 17.01.2020 r. | Ocena: + + + + +

Warsztat godny polecenia. Jeżdżę do chłopaków prawie 10 lat i ani razu się nie zawiodłem. Miła i profesjonalna obsługa, celna diagnoza i szybka naprawa. W październiku 2018 całkowity remont silnika. Do tej pory wszystko super, nic nie cieknie, nic nie stuka. Nie ma co szukać innego warsztatu, bo Ancar jest po prostu najlepszy. Tyle w temacie.

· Astra H GTC (IP:*.*.73.68) dnia 30.12.2019 r. | Ocena: + + + + +

Po wypadu do wielu mechanikow żaden nie umiał znaleźć rozwiązania co dolega pacjentowi , dopiero tutaj chłopaki znaleźli i wyeliminowali zrodło problemu. szybka i profesjonalna robota i w dodatku nie za miliony monet, z czystym sercem można polecić chłopakow ! mam nadzieje , ze sam zabawie tu na dłużej !

· Mercedes W210 (IP:*.*.140.202) dnia 08.10.2019 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalne malowanie samochodu, miła obsługa. Chłopaki godni polecenia wykonali więcej niż zakładała umowa.

· Santa fe 2.4 2005r (IP:*.*.73.132) dnia 18.09.2019 r. | Ocena: + + + + +

Z czystym sumieniem mogę polecić chłopaków. Znają się na rzeczy, szybko i sprawnie likwidują wszelakie usterki. Jeśli chodzi o instalację gazowe to nie mają sobie równych wszystko ustawiane i zakładane fachowo. Jak najbardziej polecam bo ceny mają bardzo przystępne i na prawdę robią to co lubią.

· Renault kangoo (IP:*.*.11.165) dnia 06.10.2018 r. | Ocena: + + + + +

Fachowe podejście do usterek w aucie. Wiedzą, gdzie i czego szukać. Często zostają po godzinach pracy, aby skończyć naprawę i oddać auto właścicielowi, jak najszybciej. Ceny przystępne. Cechuje ich również wysoka kultura osobista.

· wv sharan (IP:*.*.99.11) dnia 20.09.2018 r. | Ocena: + + + + +

mogę serdecznie polecić ten warsztat. potrafią nie tylko dokręcić śróbkę, ale i profesjonalnie zająć się samochodem. długi termin oczekiwania nadrabiają wysokim standardem usługi. pełna diagnoza i staranne szukanie powodów usterki zawsze dają pozytywne rezultaty, a w ten sposób działa warsztat.

· Ford Fiesta 1.6 benzyna 2004r. (IP:*.*.129.16) dnia 09.08.2018 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo profesjonalny zakład, szybka diagnoza i naprawa. Bardzo miła i fachowa obsługa. Serdecznie polecam.

· peugeot 206 (IP:*.*.33.165) dnia 07.08.2018 r. | Ocena: + + + + +

Polecam ten warsztat, serwisuje tam dwa starsze samochody. Nigdy nie usłyszałem "nie mamy czasu, przyjedz pan za tydzień", auto zawsze zostało przyjęte. Fajne jest to że można też pogadać bezpośrednio z mechanikiem i opisać swoją usterkę. Można tam stać i patrzeć jak naprawiają auto, nikt nie wygania, atmosfera ok, szef kulturka, przed naprawą wycena. Pamiętam jedną naprawę migaczy (migały kilak razy i zima), w którym nie byłem w serwisie to słyszałem "panie... to będzie 1 tyś zł", a tutaj ich elektronik rozebrał coś przelutował i działają do dziś, za jakieś sensowne pieniądze... także fajnie że ktoś jeszcze naprawia a nie tylko wymienia na nowe.

· alfa romeo 147 (IP:*.*.32.114) dnia 25.07.2018 r. | Ocena: + + + + +

Pełen profesjonalizm, szybko i solidnie. Naprawa zawieszenia alfa 147, serdecznie polecam.

· Citroen c5 mk III (IP:*.*.234.215) dnia 06.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

Pełen profesionalizm.. szybko tanio i solidnie.. gorąco polecam ten warsztat..

· Ibiza + Punto (IP:*.*.27.196) dnia 05.04.2018 r. | Ocena: + + + + +

Celne diagnozy, szybka naprawa i uczciwa praca, do tego dobry kontakt i sympatyczna obsługa. Z każdym moim autem wyjeżdżałem zadowolony (ibiza, punto). Ciężko znaleźć takich mechaników, więc ode mnie zasłużone 5/5.

· Ford (IP:*.*.92.121) dnia 01.11.2017 r. | Ocena: + + + + +

Robiłem w tym warsztacie konserwację podwozia po odbiorze pojazdu szukałem miejsca gdzie były braki w konserwacji,nic z tego każdy element zasłaniając blachę był demontowany i dokladnie zakonserwowany nie ma się czego doczepić zbliża się zima wiec polecam ten warsztat by fachowo zabezpieczyć swój pojazd przed korozją.

· Montaż instalacji gazowej BMW E90 325i (IP:*.*.151.151) dnia 05.09.2017 r. | Ocena: + + + + +

Instalacja gazowa zamontowana perfekcyjnie. Auto nie straciło nic na mocy, estetyka wykonania 100% Polecam każdemu serwis samochodowy Ancar. Pozdrawiam

· Ford Focus 2011 (IP:*.*.234.233) dnia 22.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Auto straciło na mocy,nie chciało jechać była tragedia. W innym warsztacie chcieli mi wymienić pół silnika. Na szczęście trafiłem tutaj.Mechanicy szybko doszli co jest grane.Dzięki nim zaoszczędziłem kupę pieniędzy i czasu.Polecam ten warsztat za fachowość i bardzo dużą wiedzę.

· Audi A8 (IP:*.*.178.144) dnia 22.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Jakosc wykonywanych usług jest tutaj na wysokim poziomie. Zakladano mi w tym warsztacie instalacje LPG w Audi A8 muszę przyznać, że sprawuje się idealnie, szybki i fachowy montaż, miła obsługa i co najważniejsze samochód nie stracił na mocy. Ustawiałam również zbieżność i wymieniałam klocki. Jestem bardzo zadowolona z jakości i ceny przede wszystkim. W takim warsztacie warto zostawić swój samochód. Szczerze polecam.

· Volkswagen Polo 2003r. (IP:*.*.92.190) dnia 18.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Wieloletnia profesjonalna współpraca, ludzkie podejście do klienta,z czystym sumieniem daje 5 gwiazdek

· Citroen Xsara Picasso 1.6 HDi (IP:*.*.209.104) dnia 16.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo polecam ten warsztat. Znają się na swojej robocie podchodzą do problemów z pełnym zaangażowaniem i nie chodzą na łatwiznę z wymienianiem części tylko jak jest możliwość naprawiają. Pełny profesjonalizm.

· Vectra B (IP:*.*.79.173) dnia 14.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Dno i tragedia !!! Odradzam każdemu ! Jedyna zaleta to podejście do klienta. Usługa wykonana beznadziejnie. Zmieniałem linki od hamulca ręcznego, cena 180 zł więc ok, ale wady: upierniczony fotel pasażera (męczyłem się 2 dni, różnymi środkami żeby to sprać, do dziś zostały drobne ślady po czarnych plamach), pogubione spinki od wieszaków tłumików, dosłownie na 7 spinek założona tylko 1 !!! Urwany tłumik, tzn panowie niby mi go pospawali, ale na drugi dzień już musiałem szukać kogoś kto mi tłumik wymieni ! Nie polecam !!

· Opel Astra 1.4 2006r. (IP:*.*.224.18) dnia 10.08.2017 r. | Ocena: + + + + +

Zdecydowanie polecam ten serwis!Rzetelni i kulturalni ludzie szanujący klientów,służący im swoją wiedzą i doświadczeniem.Pełen profesjonalizm,trafne diagnozy i szybkie rozwiązywanie problemów.Pełen kontakt i informacja w razie zdiagnozowania innych dodatkowych usterek wykrytych podczas naprawy oraz rzeczowa porada dostosowana do decyzji klienta.Serwis godny polecenia!!!

· Volkswagen Polo 2000r (IP:*.*.195.222) dnia 26.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa szybko zdiagnozowany problem dobra cena Bardzo miła obsługa znająca się na rzeczy Wrócę na 100%, Polecam

· Astra 1.4 2008 r (IP:*.*.11.237) dnia 16.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Z czystym sumieniem polecam ten serwis.Super obsługa,szef kulturalny i życzliwy służący pomocą i wiedzą.Załoga to profesjonaliści z dużym doświadczeniem znający się na rzeczy,którzy szybko i trafnie zdiagnozowali usterkę źle wykonanej usługi innego serwisu i uratowali mój silnik przed generalnym remontem.Usługa wykonana rzetelnie i fachowo.

· bmw e46 (IP:*.*.95.94) dnia 06.07.2017 r. | Ocena: + + + + +

Korzystam z usług chłopaków po taz trzeci. Jestem bardzo zadowolony z podejscia do klienta, fachowa i rzeczowa pomoc w rozwiazywaniu problemów z autem. Wychwytanie usterek z niewiedzy innych mechaników oraz mojej. Napewno zajrzę tam jeszcze nie raz. Polecam

· Chevrolet Aveo 1.4 + lpg (IP:*.*.96.5) dnia 30.06.2017 r. | Ocena: + + + + +

Rewelacyjny. Montaż gazu zgodnie z umową i z super podejściem. Sprawna diagnostyka usterki i szybka naprawa nie naciągajac mnie na koszty. Polecam i już rezerwuje termin na przegląd całego auta

· Alfa Romeo 156 1.9 JTD (IP:*.*.167.53) dnia 31.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Pełny profesjonalizm, zarówno merytorycznie jak i w obszarze obsługi klienta. Kontakt na każdym etapie naprawy, przejrzyste informacje o zakresie i kosztach naprawy. Naprawa kompleksowa - u mnie w zakresie mechaniki i elektryki. Jako laik miałem poczucie uczciwości i bezpieczeństwa. Polecam!

· Fiat Panda 2007r (IP:*.*.85.21) dnia 17.03.2017 r. | Ocena: + + + + +

Po mojej pierwszej wizycie w tym warsztacie mogę w 100% go polecić wszystkim którzy szukają warsztatu w którym mogą znaleźć profesjonalna obsługę.Właściciel informuje o wszystkich etapach napraw na biezaco.Mechanicy z tego warsztatu znają się na swojej robocie.Szybka i solidna naprawa w moim przypadku remont skrzyni biegów.GORACO POLECAM.JA JUZ WYBRAŁEM SWOJEGO MECHANIKA.

· Opel Vectra C (IP:*.*.119.214) dnia 21.02.2017 r. | Ocena: + + + + +

Z czystym sumieniem polecam korzystanie z usług tego serwisu. Panowie mili, pomocni i profesjonalni. Z moją Vectrą mieli sporo pracy ( Wymiana instalacji LPG, Naprawa wkładki drzwi itd.), a mimo to samochód był do obioru w ciągu 2 dnia. Co ważne dla oszczędzających - nie zdarli ze mnie ostatniej złotówki, Panowie wiedza co robią i maja pojecie bez zbędnego przedłużania czy szukania dodatkowego źródła zarobku , fachowo i solidnie pozdrawiam .Pozdrawiam.

· Renault Megane II 1.4 2004r (IP:*.*.209.20) dnia 16.02.2017 r. | Ocena: + + + + +

Jak do tej pory dwa razy korzystałem z usług Ancar'a i jestem bardzo zadowolony. Chłopaki znają się na rzeczy, sprawna diagnoza, szybki termin realizacji jak i fachowa obsługa. Dobrze jest oddać auto w dobre ręce. W razie konieczności wiem gdzie się zgłosić i z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat.

· Nissan Almera 2003 (IP:*.*.109.20) dnia 05.12.2016 r. | Ocena: + + + + +

Szybko, sprawnie i miło. Dziekuję

· Fiat Punto 2 1.4 16V (IP:*.*.76.6) dnia 26.10.2016 r. | Ocena: + + + + +

Ogromne podziękowania dla tych panów za postawienie mojego czerwonego Punciaka do życia ! Fachowa, szybka a wręcz natychmiastowa naprawa ! Polecam serdecznie !

· Fiat Punto 2 1.2 2003 r. (IP:*.*.76.6) dnia 26.10.2016 r. | Ocena: + + + + +

Wszystko tak jak być powinno ! Jestem bardzo zadowolony ! Diagnostyka usterki za pierwszym razem, wszystkie pozostałe naprawy uzgadniane ze mną ! Polecam każdemu, kto potrzebuje naprawdę fachowej obsługi !

· Fiat Panda 2004 rok (IP:*.*.177.7) dnia 18.10.2016 r. | Ocena: + + + + +

Do warsztatu trafiłem ponieważ w samochodzie pojawiła się kontrolka check engine. Przy diagnostyce okazało się, że mam źle zamontowaną instalacje gazową oraz zawieszenie jest natychmiast do wymiany. Problemy zostały rozwiązane. Instalacja wyregulowana (przez źle założoną instalacje trzeba było dodatkowo wymienić uszkodzone wtryskiwacze), zawieszenie naprawiono. Trzeba było wymienić wahacze, które cudem jeszcze spełniały swoją funkcję. Dobrze, że zostało to w porę wykryte - mógłbym spowodować zagrożenie dla siebie i innych uczestników ruchu drogowego. Poza tym naprawa została przeprowadzona bardzo szybko. Na bieżąco informowano mnie co jest zepsute w samochodzie i oczywiście podawano koszty naprawy i wymienionych elementów. Obsługa przemiła! Znają się na swojej robocie:) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!

· Renault Thalia Alize (IP:*.*.227.206) dnia 28.07.2016 r. | Ocena: + + + + +

Po przejechaniu 145 tys.km wysiadło mi sprzęgło. Panowie wymienili, uzupełnili przy okazji różne płyny. Auto jeździ teraz super. Do tego bardzo, bardzo miła i uprzejma obsługa. Cena podana była z góry, nie musiałam się obawiać końcowego rachunku. Właściciel dzwoni, jeśli coś jeszcze wymagałoby naprawy, co zwiększyłoby koszt. Tanio i fachowo. Polecam.

· Peugeot 307 (IP:*.*.176.104) dnia 13.05.2016 r. | Ocena: + + + + +

Mega super pozytyw!!!!jezdzilem z moim autem po wielu mechanikach niestety kończyło sie zawsze tak samo czyli nie potrafili naprawić i mówili ze galopie auto itd. Naciągając przy tym na kasę.kolega mi polecił i teraz wiszę mu dobra flaszkę .usterki (mechaniczne i elektroniczne)zdiagnozowane i naprawione w ciagu dwóch dni przy uczciwej cenie.fachowcy jakich teraz mało .z czystym sumieniem polecam.pozdrowienia

· Peugeot 307 1.6HDi (IP:*.*.177.20) dnia 25.04.2016 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa i szeroki zakres napraw, praktycznie ze wszystkim można tam pojechać i sobie poradzą:) Polecam

· VW Polo 1,4 `99 (IP:*.*.35.205) dnia 12.04.2016 r. | Ocena: + + + + +

Miałem problem z nową instalacją gazową, której montażysta nie potrafił prawidłowo wyregulować (na zimnym silniku auto nie chciało jechać- szarpanie, brak mocy). Na warsztat ANCAR natknąłem się przypadkiem. Mechanik wykonał diagnostykę i w ciągu kilkunastu minut zlokalizował przyczynę złego funkcjonowania instalacji. Po usunięciu usterki i regulacji samochód jeździ jak należy. Masz problem z gazem jedź i się przekonaj. Polecam

· Toyota Corolla (IP:*.*.213.114) dnia 02.03.2016 r. | Ocena: + + + + +

Trafiłem tam całkiem przypadkowo kilka lat temu i do tej pory korzystam z ich usług . Jestem zadowolony, do niczego nie mogę się przyczepić. Szybko diagnozują problem, sprawnie usuwają usterkę a co najważniejsze- koszty są zadowalające :). Gorąco POLECAM!

· opel astra kombi 99r (IP:*.*.97.38) dnia 09.02.2016 r. | Ocena: + + + + +

Polecam ten warsztat, naprawa wykonana szybko i solidnie.

· Opel Corsa C (IP:*.*.70.222) dnia 04.02.2016 r. | Ocena: + + + + +

Warsztat z bardzo duzym doswiadczeniem profesionalna obsluga mechanicy z wielkim poziomem wiedzy.Pozytywne podejście do klienta , fachowa ocena usterek oraz co najważniejsze przestępne ceny kosztów naprawy .Jezdzilem po wielu warsztatach i w każdym z nich była stwierdzona inna usterka, wymiana oleju ale problem wciąż istniał. Trafiłem z polecenia do "Ancar" gdzie został szybko rozpoznany problem mojego samochodu był to miedzy innymi rozrzad,nieodpowiedni olej do tego silnika, oraz jego czyszczenie. Opinie wystawiam po upływie miesiąca w celu sprawdzenia czy wszystko ok.Auto spisuje sie na 6+ .Wizyta w warsztacie to czysta przyjemność , miła obsługa ,można patrzeć na ręce Doktora zadać pytanie na ,które z przyjemnością nam odpowie.Polecam każdemu z czystym sumieniem .

· Nissan Primera P12 (IP:*.*.167.154) dnia 19.01.2016 r. | Ocena: + + + + +

Miałem problem z odpaleniem. Po wizycie w dwóch warsztatach i mowie o wymianie całej stacyjki polecono mi ANCAR. Elektryka człowiek o ogromnej wiedzy i doświadczeniu fachowiec o jakich coraz trudniej, usterkę naprawił. Cena za usługę można powiedzieć ze symboliczna w porownaniu do ceny nowej stacyjki. Bardzo mocno polecam ten warsztat i pozdrawiam.

· Mercedes W124 (IP:*.*.160.134) dnia 16.12.2015 r. | Ocena: + + + + +

Sprawdzilam kilku mechanikow,w Bedzinie, Sosnowcu. Zaden z nich nie zajal sie tak moim autem jak tutaj. Wszystko jest w 1 miejscu, super elektryk i mechanik w 1 osobie. Wiem,ze oddaje auto w dobre rece, wszytsko bedzie naprawione lepiej niz gdziekolwiek indziej. Szef zadba o Klienta i o jego auto! Dodatkowo atmosfera super, , polecam kazdemu taki biznes! Moj jedyny zaufany mechanik!

· ford focus sedan 2002 (IP:*.*.6.186) dnia 26.08.2015 r. | Ocena: + + + + +

Jestem bardzo zadowolony Z usług ANCAR tanio szybko solidnie POLECAM

· citroen xsara picasso 1.6 hdi (IP:*.*.104.241) dnia 13.08.2015 r. | Ocena: + + + + +

Pelny profesionalizm. Wszyscy inni mechanicy mowili ze usterki nie da sie naprawic i trzeba kupic nowa czesc (chodzi o manetki swiatel zintegrowanych) a tutaj nie ma rzeczy nie mozliwych usterka naprawiona w bardzo dobrej cenie. Bardzo polecam ten warsztat znaja sie na robocie.

· Ford Focus 1,8 TDCI (IP:*.*.84.3) dnia 02.07.2015 r. | Ocena: + + + + +

Jestem bardzo zadowolony, mila i fachowa obsługa. Usterka naprawiona szybko i fachowo. Widać, że profesjonaliści pracują w tym warsztacie. Ceny konkurencyjne, POLECAM

· opel astra (IP:*.*.87.32) dnia 01.07.2015 r. | Ocena: + + + + +

Pełen profesjonalizm, widać panowie raz że wiedzą co robią,dwa że lubią swoja pracę.Chyba jedyny z napotkanych przeze mnie warsztatów gdzie to klient jest najważniejszy,nie ma jakiś magicznych sztuczek i kosztów biorących się nie wiadomo z czego,wszystko jest jasne i klarowne, serdecznie polecam, nie zawiedziecie sie.

· Wv Passat b4 (IP:*.*.136.243) dnia 16.06.2015 r. | Ocena: + + + + +

Po odwiedzinach w wielu warsztatach moje auto trafiło do Ancar i w końcu zostało naprawione szybko i niedrogo moim zdaniem .Obsługa bardzo miłą,i widać że mechanicy znają się na naprawie aut,więc jeżeli macie zepsute auto,a nie chcecie tracić czasu i pieniędzy to jak najbardziej polecam tego mechanika.W moim aucie były jakieś problemy z elektryką i chłodzeniem nikt nie mógł mi tego naprawić,ale od wczoraj cieszę się sprawnym autem

· Renault Scenic RX4 2.0 16V (IP:*.*.202.10) dnia 15.06.2015 r. | Ocena: + + + + +

RX4 to specyficzny samochód i pomimo przejściowych problemów podczas zakładania instalacji p.Marcin nie odpuścił i pokazał prawdziwą klasę. Nie jechałem jeszcze autem z tak dobrze założoną i wyregulowaną instalacją, chodzi na gazie nawet lepiej niż na Pb. Jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu i z czystym sumieniem polecam warsztat "Ancar".

· Peugeot 207 (IP:*.*.75.86) dnia 13.06.2015 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna obsługa, ceny w konkurencyjnych serwisach sięgały prawie 800 zł a w ANCAR zostało auto naprawione za 350 zł. Ja już wybrałem swojego mechanika ;))

· Suzuki Swift (IP:*.*.33.6) dnia 15.05.2015 r. | Ocena: + + + + +

Trafiłam do Ancara na tydzień po tym jak u innego mechanika założono mi instalację gazową, która jak się okazało była zamontowana nieprawidłowo, wręcz będąc zagrożeniem bezpieczeństwa kierowcy. Instalacja została poprawiona w kilka godzin, dodatkowo wymieniono mi olej, filtr do oleju oraz wyczyszczono radio, które przestało grać. Obsługa bardzo fachowa i przesympatyczna. Z moim uznaniem spotkał się fakt iz o wszelkich naprawach nabieżąco mnie informowano z pełnym objaśnieniem oraz info o cenie. POLECAM

· volvo s60 t5 (280km) (IP:*.*.61.197) dnia 14.05.2015 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo rzetelny i skrupulatny mechanik z niesamowitą wiedzą zarówno teoretyczna jak i praktyczną. Zakładałem u niego gaz do Volvo S60 t5 o mocy ponad 280km. Instalacja założył profesjonalnie i estetycznie (ściągnięty kolektor ssący, badanie kompresji silnika itp.) a przy okazji usunął inne usterki techniczne które zauważył. Efekt finalny samochód jeździ na gazie lepiej niż na benzynie, żadnych problemów. Z czystym sumieniem polecam tego mechanika. Podsumowując - z całą pewnością mogę powiedzieć że jest to najlepszy zakład montujący instalację LPG z jakim miałem do czynienia ponieważ zanim podjąłem decyzję o montażu instalacji LPG w firmie ANCAR robiłem rozeznanie w innych tego typu warsztatach. Nadmieniam że mam za sobą wstawianie instalacji LPG do swoich dwóch poprzednich aut stąd mam porównanie nie tylko teoretyczne ale i praktyczne!!!

· Fiat Panda (IP:*.*.48.7) dnia 14.05.2015 r. | Ocena: + + + + +

Gorąco polecam!! Jedyny warsztat z którego jestem tak zadowolona. Przemila i rzetelna obsluga . Panowie na prawdę SA dobrzy w tym co robią w każdej dziedzinie bez zarzutu czy to mechanika blacharstwo lakiernictwo czy tez montaż instalacji LPG na prawdę mistrzostwo. Autko zawsze jest w świetnym stanie czysciutkie i bez zarzutu. Teraz juz mam swojego mechanika i polecam go każdemu ;)

· Skoda fabia 1.4 mpi (IP:*.*.222.166) dnia 02.03.2015 r. | Ocena: + + + + +

Profesjonalna naprawa,remont silnika. Jestem bardzo zadowolony, mila i fachowa obsługa,znają się na rzeczy gorąco polecam.

· Peugeot 407 1.8 benzyna dn 31/12/2014 (IP:*.*.35.82) dnia 31.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Jestem bardzo zadowolony, mila i fachowa obsługa, usterka naprawiona szybko i fachowo. Co ważne dbają o szczegóły i czystość w środku auta podczas naprawy Ceny konkurencyjne, polecam

· Opel Astra 1.4 H (IP:*.*.128.26) dnia 30.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Z firmy Ancar jestem zadowolony. Usługa została wykonana rzetelnie i fachowo. Sterowniki w drzwiach samochodu działają prawidłowo. Elektromonter to "Złota rączka" a ceny są konkurencyjne. Polecam wszystkim ten warsztat,jest OK.

· Seat Leon 1.6 16v (IP:*.*.64.253) dnia 30.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Szybko, tanio, miła obsługa i co najważniejsze solidnie. Ancar fachowo spełnił moje oczekiwania, autko odebrałem tego samego dnia, a dodatkowo zapłaciłem za usługę mniej niż w innych warsztatach. Bardzo polecam każdemu ten zakład

· Audi A4 2,5 2001r (IP:*.*.214.253) dnia 24.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Myślałem że w Będzinie niema już porządnego mechanika samochodowego, lecz się pomyliłem ANCAR to mechanik który spełnił moje oczekiwania, już zawsze będę naprawiał tam swoje auto polecam wszystkim, miła i fachowa obsługa

· Nissan Primera P12 (IP:*.*.72.40) dnia 22.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Bardzo profesjonalny warsztat. przyjechałem do nich z głowica do planowania. Poprzedni warsztat rozebrał silnik i zostawił go w opłakanym stanie. Mechanicy z Ancar dokonali cudu składając silnik ponieważ brakowało mnóstwa części. Z czystym sumieniem polecam ten warsztat każdemu.

· Audi 80 2.0 (IP:*.*.45.138) dnia 19.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Jak wiadomo mechaniczny wtrysk paliwa nie cieszy się dobrą opinią,mało który mechanik potrafi go naprawić.Jeździłem po warsztatach i auto albo dużo paliło,abo nie miało mocy. Mechanik z ANCAR-u poradził sobie znakomicie i moja osiemdziesiątka znowu tnie asfalt.

· Opel Vectra kombi 97r (IP:*.*.236.96) dnia 19.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Krótko i na temat. Szybko, tanio i solidnie. Miła obsługa, nikt na tym warsztacie nie traktuje cie jak zło konieczne, zawsze co przyjadę z problemem dokładnie się zapoznają z nim. W razie wzrostu kosztów dzwonią do klienta i informują o tym. Jeszcze nie znalazłem rzeczy w moim aucie której by nie potrafili naprawić. Jest wiele warsztatów w okolicy, ale ja już wybrałem swojego mechanika, jest nim warsztat ANCAR - jedyny słuszny w okolicy.

· Opel Insignia 2.0 2009r. (IP:*.*.255.201) dnia 18.12.2014 r. | Ocena: + + + + +

Pofesjonalna naprawa,remont silnika. Fachowa obsługa. Niektórzy wstawiają opinie na firmę RAFCAR,a to całkiem osobna firma. POLECAM,na prawdę supermechanik.

 
Naprawiane auto
Maksimum 45 znaków.
Nick
Treść wiadomości
Maksimum 1000 znaków.
Ocena
+
+
+
+
+
Kod z obrazka
Dane przetwarzane są zgodnie z naszą Polityką Prywatności


Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Korzystając ze strony internetowej SuperMechanik.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez nas plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszych serwisów. Więcej informacji: polityka cookies